Voorwaarden

Voorwaarden

Een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Zo niet wordt de afspraak volledig in rekening gebracht.

Ik neem ruim de tijd voor een behandeling en werk uitsluitend 1 op 1. Ik werk met trajecten, niet met losse sessies. Mijn ervaring is dat je met een traject waarin je gericht naar een resultaat toewerkt veel meer resultaat krijgt. De sessies in een traject worden wel los gefactureerd, zodat je deze ook kunt indienen bij je zorgverzekering. Voor de prijzen van trajecten, zie de pagina over het betreffende traject.

Ik werk zowel als coach en als acupuncturist. Voor de duidelijkheid wil ik melden dat coachingssessies niet gedeclareerd kunnen worden als acupunctuurbehandeling.

Indien de factuur niet betaald is binnen 14 dagen (niet 14 werkdagen), ontvang je eenmalig een herinnering. Binnen 14 dagen na de datum die vermeld staat op de herinnering dient de factuur alsnog betaald te zijn. Mocht de factuur ook na de herinnering niet betaald zijn, wordt deze overgedragen aan een incasso bureau. Bijkomende kosten zijn voor jouw rekening.

Helaas is in het verleden gebleken dat het nodig is om snel een dergelijk traject te volgen, ik hoop op je begrip hiervoor.

Je bent zelf verantwoordelijk om te controleren of je verzekering de acupunctuur vergoedt. Vermeldt hiervoor aan je verzekeraar dat ik ingeschreven sta bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (N.V.A.) met lidnummer 3646. Als NVA-lid ben ik ook aangesloten bij de KAB-koepel.

Acupunctuur en coaching zijn een aanvullingen op de Reguliere Geneeskunde en geen vervanging ervan! Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd je huisarts.

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakings-gesprek. Hierin kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste aanpak is.

072 - 82 00 332

De meeste zorgverzekeringen vergoeden de acupunctuur behandelingen gedeeltelijk. Hiervoor heb je wel een aanvullende verzekering nodig. Wil je weten hoeveel je per keer en per jaar vergoed krijgt, kun je het beste even je verzekeraar bellen.