Specialisaties

Specialisatie in de acupunctuur

Wij geloven in specialisatie. Door onze focus op een specifiek deelgebied te richten kunnen we beter worden en een betere behandeling bieden.

Acupunctuur is ontwikkeld in de tijd dat er weinig anders was. In die tijd werd acupunctuur overal voor gebruikt. Het is dan ook bij bijna alle klachten inzetbaar. Inmiddels hebben we veel meer keuze in behandelvormen en zijn er op veel gebieden alternatieven voor de acupunctuur die beter zijn voor specifieke gevallen.

Daarnaast geloven wij dat het onmogelijk is om overal in uit te blinken. Wij hebben er voor gekozen om ons te focussen op die gebieden waar onze interesse en zelfs onze passie liggen. Door deze focus kunnen wij al onze tijd steken in het beter worden in dit deelgebied van de acupunctuur.

Lees meer over mijn ervaring en mij op de pagina: 'Bas van Pelt'.

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakings-gesprek. Hierin kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste aanpak is.

072 - 82 00 332

Specialisaties

Ik ben gespecialiseerd in:

En ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van:

Samenwerking

Ik wil dat je de best mogelijke behandeling krijgt. Binnen mijn specialisaties kan ik in de meeste gevallen veel voor je betekenen.

Bij sommige klachten is er meer nodig dan alleen de aanpak die ik je kan bieden. Bij stress gerelateerde klachten werk ik bijvoorbeeld soms samen met een Haptonoom en bij rugklachten bijvoorbeeld met een Manueel therapeut. Ik geloof dat je de beste behandeling kunt bieden als je niet het aanbod van de hulpverlener centraal stelt, maar de behoefte van de cliënt.

Ik werk samen met verschillende therapeuten, trainers en coaches die ik elk persoonlijk ken en die specialist zijn op hun vakgebied.

Maak een afspraak

Wil je weten wat voor jou de beste aanpak is? Maak dan nu een afspraak voor een intake.