Behandeling

Intake

Elke behandelserie begint met een intake. Tijdens de intake probeer ik niet alleen duidelijk te krijgen met welke klacht je, maar ook wat er verder allemaal mee speelt. Wat mensen vaak 'vage' klachten noemen, kunnen binnen de Chinese Geneeskunde een sterke relatie met elkaar hebben.

Daarnaast gebruik ik de intake om te bepalen wat voor jou de beste aanpak is. Het kan best zijn dat ik dan tot de conclusie kom dat acupunctuur een heel goede aanpak is, maar niet de beste in jouw specifieke geval. In dat geval verwijs ik je liever door.


Behandeling

In mijn behandeling maak ik gebruik van een combinatie van verschillende technieken: de ASER methode. Deze methode heb ik in de loop der jaren ontwikkeld en geeft in mijn ervaring een veel sneller en duurzamer resultaat dan andere vormen van acupunctuur of coaching.

We werken in deze methode samen naar je resultaat toe.

Met de acupunctuur en enkele andere technieken breng ik je systeem tot rust en raak ik de achterliggende onderdrukte emoties aan. Deze kunnen tijdens de sessie al omhoog komen, maar vaak gebeurt dat ook in de weken er na.

Het is aan jou vervolgens om deze emoties er te laten zijn en los te laten. Om dat goed te kunnen doen leer ik je verschillende oefeningen die je daar bij helpen. Vanuit de coachingskant krijgen we helder hoe je met emoties omgaat en welke patronen je hierbij in de weg zitten.


Duurzaam Resultaat

Door deze aanpak zul je een veel duurzamer resultaat hebben. We nemen namelijk niet alleen even wat stress weg, maar je verandert je hele patroon van omgaan met stress, waardoor je voortaan ook veel minder stress opbouwt.

Veel cliënten zeggen dat ze echt verandert zijn na een traject en merken dan ook dat hun klachten niet meer terugkomen.

Afhankelijk van de ernst van je klachten duurt een traject meestal 5 sessies. Ik merk dat door de methode waar ik mee werk, mijn behandelgemiddelde een stuk lager ligt dan dat van mijn collega’s.

Ben je toe aan een traject? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Het is gratis.

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakings-gesprek. Hierin kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste aanpak is.

072 - 82 00 332

Blok1titel

Polsdiagnose

Om te bepalen waar iemands klachten vandaan komen gebruiken we onder andere de Chinese polsdiagnose.

Dit geeft een direct beeld van iemands energie.

Blok2titel

Tongdiagnose

Voor een volledig beeld gebruiken we naast de posldiagnose ook de Chinese tongdiagnose.

Deze geeft een meer lange termijn beeld van de klachten en de oorzaak hiervan.

Blok3titel

Naalden

De naalden die ik gebruik zijn slechts 0,2 millimeter dik. Niet te vergelijken dus met bloedprikken of vaccinaties.

Je voelt dan ook bijna niets van deze naalden.

-->