Referenties

Wat mijn cliënten zeggen over mij

Dit is wat mijn cliënten over mij zeggen:

Ik heb je praktijk gevonden via internet. Je website sprak mij al aan, namelijk duidelijke informatie en alle vragen die toen had, werden beantwoord. Bij het intakegesprek heb je duidelijk verteld dat je eerst moest "kijken" of mijn klachten wel kon behandelen. Je nam inderdaad de tijd om een goed beeld te krijgen van mijn klachten om vervolgens aan te geven dat je me wel kon helpen. Je dacht daar ongeveer 4 behandelingen voor nodig te hebben. Ook weer een duidelijk punt, want de rekening wordt door de verzekering niet helemaal betaald, dus het is fijn om te weten wat je zelf nog moet betalen.

Je benadering van mij als persoon en 'patient' ervaar ik als plezierig en professioneel. Altijd wel een realistisch advies, maar soms ook een prikkelende vraag om over na te denken. Mijn klachten komen namelijk ook voort uit de manier waarop ik leef en keuzes maak over mijn gezondheid. Het is niet altijd fijn om daarmee geconfronteerd te worden, maar je doet dit op een prettige manier, zonder oordeel.

Wat ik tenslotte ook erg waardeer dat je behandelingen erop gebaseerd zijn om na een aantal behandelingen zelf er mee verder te kunnen. De acupunctuur heeft dan zijn werk gedaan en met je tips en adviezen kun en moet je vervolgens zelf aan de slag.

- Sinthia W.

Na een hele stressvolle en verdrietige periode heb ik ervoor gekozen om mij aan te melden bij Acupunctuur Bas van Pelt. Ik sliep slecht, had geen eetlust en ik kon me nauwelijks ontspannen. Bas heeft mij heel goed geholpen door eerst naar mijn verhaal te luisteren en zo een behandeling te kiezen die daar het beste op aansloot.

Het werd acupunctuur gecombineerd met coaching. Tijdens de behandelingen kon mijn lichaam weer in een ontspannen toestand komen. Samen met de gesprekken en handvatten die Bas mij heeft aangereikt, kan ik zeggen dat ik mij na vier maanden weer goed voel. Bas, bedankt voor alles!

- Susan N.

Wat ik goed vind aan je is dat je er werkelijk Bent! Je luistert naar het verhaal en trekt niet alleen je eigen plan, je hoort echt wat er wordt gezegd. Dit komt op jou misschien over als niet zo bijzonder maar het is niet vanzelfsprekend (helaas). Er is dus een soort samenwerking, en dat heb ik als prettig ervaren.

Je denkt door en weet vanuit je opleiding en wellicht ook jouw eigen gevoeligheid/intuïtie meer dan menig ander. Misschien dat anderen net zoveel weten qua theorie maar omdat je ook dingen uitlegt snap je als cliënt beter wat er precies aan de hand is en dat is fijn. Ook geef je het aan als je ergens niet zeker van bent, daar schaam je je niet voor gelukkig, dat schept vertrouwen.
Kortom, je bent Echt

- M.B.

Je geeft in de allereerste behandeling bij mij al gelijk een vertrouwd gevoel. Je neemt de tijd, luistert goed. Een acupunctuur behandeling is meer dan alleen 'naalden zetten'. Voor mij was het ook een goed gesprek voeren en zoeken naar andere methoden om weer in balans te raken. Ik vind je een warme persoonlijkheid. Voor mijzelf is dit van groot belang om mij op mijn gemak te voelen. Ook kan je duidelijk zijn op de momenten dat dit nodig is. Een goeie balans dus.

- Freek Schulp

De reden om naar jouw praktijk te komen was dat het voor mij logisch leek om bij een verstoring van de energie huishouding naar een behandelaar te gaan die wat met de energie in het lichaam doet. Acupunctuur dus.

Ik denk dat je je zaken heel goed aanpakt. Je komt tijdens het eerste gesprek ter zake en professioneel over. Het allerbelangrijkste is dat je behandelingen ook daadwerkelijk effect hebben. Terugkijkend denk ik dat jouw werk het enige was wat mij hielp. Artsen, coaches etc. hebben voor mij geen enkele toegevoegde waarde gehad.

- Dirk

De reden dat ik bij je terugkom is omdat ik mij op mijn gemak voel bij je. Je luistert goed, je straalt rust uit en je kunt jouw passie voor je vak gewoon voelen en zien. En misschien raar, maar ik geloof wat je zegt en je geeft mij vertrouwen. Door jouw behandelingen voel ik verandering in mijn lijf en ook de rust in mijn hoofd komt weer terug.

- W. v.d. G.

Het is jouw enthousiasme dat maakt dat je goed bent. Ook ben je geïnteresseerd in andere zaken die we bespreken, dat waardeer ik. En je bent erg gedreven!

- Peter

Ik kom naar jouw praktijk omdat je hart voor je vak hebt en de rust zelve bent. Je legt uit wat je gaat doen en waarvoor. En dan ben je ook nog eens goed in wat je doet.

- J.S


Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakings-gesprek. Hierin kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste aanpak is.

072 - 82 00 332