Online Training en Webshop

Ik geloof in jouw eigen kracht

Ik ben er van overtuigd dat we veel meer invloed op onze eigen gezondheid hebben dan wat ons in de maatschappij aangeleerd wordt. Niet alleen door gezond te eten en te bewegen, maar ook door de manier waarop we in het leven staan. Er is veel meer dat je kunt doen dan je waarschijnlijk beseft.

Ik zie het als mijn taak om jou te helpen weer grip te krijgen op je eigen gezondheid en geluk/welbevinden. Hiervoor ga ik uit van je eigen kracht. En daarom wil ik dat je ook zonder een consult bij mij te volgen wel kunt bereiken dat je uitgerust opstaat, geïnspireerd aan het werk gaat en geniet van je leven.

Leer wat stress is en leer beter ontspannen.

Herken je dit: tijdens een periode van hevige stress merk je dat je je anders gaat gedragen, je voelt je anders en je denkt zelfs anders. Je bent niet meer de heldere persoon die je normaal bent, maar kunt alleen focussen op de korte termijn.

Tijdelijk van € 279,- voor € 79,-

Hartcoherentie: uitleg en oefening.

De beste oefening om je zenuwsetlsel weer in balans te brengen, stress te verminderen en je herstel te verbeteren is via hartcoherentie.

Dit pakket bestaat uit een klein e-book wat hartcoherentie en de oefening uitlegt, en de bijbehorende oefening op mp3.

Download dit pakket voor € 19,50

Checklist: Beter Slapen

Wil jij beter slapen? Ik help je vast op weg met deze gratis checklist: 'Beter slapen'.

In deze gratis checklist zie je wat jij zelf allemaal kunt doen om beter en dieper te slapen.

Download de Checklist gratis.

E-book Tongdiagnose in de Chinese Geneeskunde

Wil je meer weten over de Tongdiagnose in de Chinese Geneeskunde? Download dan dit gratis E-book en leer wat je tong over jou zegt.

Download gratis het e-book.

Rightbone Lotion

Deze spray is een waar wonder als je het mij vraagt. Oorspronkelijk ontwikkeld om het helen van botbreuken te verspoedigen. Werkzaam bij alle spier-, en peesklachten.

Momenteel alleen te bestellen via het contactformulier en af te halen op de praktijk voor € 10,- per spray.

Bestel Rightbone Lotion

Het grote boek van Dankbaarheid

Dankbaarheid is de meest eenvoudige en meest effectieve oefening om je gezondheid te verbeteren, gelukkiger te worden, meer energie te krijgen, je zelfvertrouwen te vergroten en nog veel meer.

Download het boek gratis