Vrij Leven

Los van Stress en oude patronen

Kom los van stress en van je oude patronen en begin weer Vrij te leven. Herken je dit?

  • Ervaar je veel meer stress dan je zou willen?
  • heb je het gevoel dat je vast zit?
  • Zijn je emoties soms overweldigend, of lukt het je op andere momenten niet helder te voelen wat je voelt?
  • Heb je het gevoel klein gehouden te worden?
  • Heb je al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, maar ben je nog niet helemaal waar je wilt zijn?

Dan is dit boek voor jou geschreven. In onze cultuur leer je niet wat de echte achterliggende oorzaak is van stress. Je leert ook niet hoe je op een gezonde manier met je emoties om kunt gaan.

In dit boek leer je hoe je weer los komt van stress en oude patronen en hoe je weer Vrij kunt Leven.

Vrij Leven

Samenvatting

Leer hoe onbewuste patronen je tegenhouden. Dankzij de herkenbare voorbeelden uit de praktijk, leer je je eigen patronen herkennen en loslaten.
Kom los van stress en oude patronen en ga Vrij Leven.

“Ik geloof dat het mogelijk is om vrij te leven. Los van stress, los van alle patronen die je door de jaren hebt opgebouwd, los van alle gedachten en emoties die je klein houden, los van onzekerheid. Als je bereid bent om eerlijk te zijn naar jezelf en je emoties vol te ervaren, kun je een vol, rijk en relaxed leven creëren.”
– Bas van Pelt , Acupuncturist, Coach en ontwikkelaar van de ASER methode

In onze groei zijn we zelf de grootste beperkende factor. Door de overtuigingen die we in de loop der jaren opgebouwd hebben, houden we onszelf klein en zetten we onszelf vast in patronen die ons niet naar meer vrijheid brengen, maar naar stress en fysieke klachten.

In dit boek leer je hoe deze patronen ontstaan en welke emoties ze steeds weer triggeren. Dankzij de herkenbare voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van Bas, leer je je eigen patronen te herkennen en los te laten.

Kom los van stress en oude patronen en begin weer met Vrij Leven.

Bestel jouw boek nu voor € 19,95 en begin met Vrij Leven!
Nu tijdelijk geen verzendkosten

Ja, ik wil Vrij Leven

Reviews


“Wat me het meest inspireert aan het boek is dat ik patronen leer herkennen en deze kan veranderen, ik begrijp de oorzaak veel beter en kan hierin dan ook veel beter mijn emoties voelen en toelaten, en dat brengt veel verlichting met zich mee!”
– Ebie


“Super dankbaar voor het lezen van dit boek! Ik heb geleerd hoe bepaalde (automatische) patronen kunnen zijn ontstaan. En misschien nog belangrijker, hoe je hier weer los van kan komen. Een meerwaarde vind ik dat Bas zijn eigen verhaal en die van zijn clienten ook gebruikt en je oefeningen kan downloaden die bij dit boek horen, zodat je gelijk aan de slag kan gaan. Inmiddels heb ik dit boek al 5 keer gelezen en het boek blijft nieuwe inzichten geven. Echt een aanrader als je je verder wilt ontwikkelen.”
– Janine


“Bas van pelt beschrijft in dit boek heel duidelijk hoe mensen patronen ontwikkelen en kunnen veranderen en/of loslaten. Ik heb het boek vaker gelezen en elke keer als ik het lees ontdek ik weer andere dingen bij mezelf. Aan ieder patroon zit een emotie en je kunt ze allemaal ontdekken en niets is goed of fout. Een boek in begrijpelijke taal voor gewone mensen! Gewoon lezen dus!”
– Angela


“Super mooi hoe je in één boek hebt kunnen belichten hoe je emoties kunt ervaren en waarom we niet gewend zijn om dit te doen. Heel bijzonder!”
– Janna Koopman


“Erg interessant hoe Bas een verdieping aanbrengt op andere boeken, door patronen te koppelen aan de emoties en daadwerkelijk met oplossingen te komen.”
– Penny


"Absoluut een eye-opener en een verrijking voor iedereen.”
– Dave Bijl


“De inzichten uit dit boek hebben mijn leven echt veranderd!”
– Yvonne Grol

Start met Vrij Leven

Wat wil jij bereiken? Wat is Vrij leven voor jou?
Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt…
Dus: wat ga je doen?

Bestel nu tijdelijk zonder verzendkosten en start jouw Vrije Leven.

Bestel nu Vrij Leven