Stress Spanning

Stress en Spanning

Een beetje stress is normaal. Het is de normale activatie die je lichaam nodig heeft om actief te worden. Maar als de stress te veel wordt of te lang aanhoudt gaat het leiden tot flinke klachten.

Herken je dit:

  • Je slaapt slecht en staat niet meer uitgerust op,
  • Je concentratie is slechter,
  • Drukke omgevingen zijn extra vermoeiend,
  • Je hebt een kort lontje,
  • Je voelt je continu opgejaagd,
  • Je hebt het gevoel dat je het allemaal niet meer aan kan.

Zo wil je je niet voelen. Het liefst zou je gewoon weer lekker in je vel zitten en doen waar je gelukkig van wordt.


Zelf lukt het niet meer

Maar als de stress te hoog is lukt het je zelf niet meer om er uit te komen. En de huisarts stuurt je hooguit naar een psycholoog.

Het nadeel van de meeste therapieën is dat ze stress proberen op te lossen met praten en ontspanningstechnieken. Maar als de stress te hoog is werken ontspanningsoefeningen niet meer en zolang die stress zo hoog is, kom je er met praten alleen ook niet.


Een aanpak die werkt

Door een combinatie van acupunctuur en coaching verminderen we direct de stress in je lichaam. Je krijgt inzicht in hoe je de stress opbouwt, wat de drijfveer achter dit gedrag is en hoe je dit kunt veranderen.


Gratis Kennismakingsgesprek

Wil je weten wat ik in jouw geval voor je kan betekenen, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakings-gesprek. Hierin kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste aanpak is.

072 - 82 00 332

Wat Cliënten zeggen:

Na een hele stressvolle en verdrietige periode heb ik ervoor gekozen om mij aan te melden bij Acupunctuur Bas van Pelt. Ik sliep slecht, had geen eetlust en ik kon me nauwelijks ontspannen. Bas heeft mij heel goed geholpen door eerst naar mijn verhaal te luisteren en zo een behandeling te kiezen die daar het beste op aansloot.

Het werd acupunctuur gecombineerd met coaching. Tijdens de behandelingen kon mijn lichaam weer in een ontspannen toestand komen. Samen met de gesprekken en handvatten die Bas mij heeft aangereikt, kan ik zeggen dat ik mij na vier maanden weer goed voel. Bas, bedankt voor alles!

- Susan N.

Wat ik goed vind aan je is dat je er werkelijk Bent! Je luistert naar het verhaal en trekt niet alleen je eigen plan, je hoort echt wat er wordt gezegd. Dit komt op jou misschien over als niet zo bijzonder maar het is niet vanzelfsprekend (helaas). Er is dus een soort samenwerking, en dat heb ik als prettig ervaren.

Je denkt door en weet vanuit je opleiding en wellicht ook jouw eigen gevoeligheid/intuïtie meer dan menig ander. Misschien dat anderen net zoveel weten qua theorie maar omdat je ook dingen uitlegt snap je als cliënt beter wat er precies aan de hand is en dat is fijn. Ook geef je het aan als je ergens niet zeker van bent, daar schaam je je niet voor gelukkig, dat schept vertrouwen.
Kortom, je bent Echt

- M.B.

Maak een afspraak

Wil je weten wat voor jou de beste aanpak is? Maak dan nu een afspraak voor een intake.