Ontspannen met Hartcoherentie

Leer ontspannen met Hartcoherentie

Als je goed kunt ontspannen ben je in staat om op de momenten dat je rust hebt, je lichaam volledig in de herstelstand te krijgen. Het deel van je zenuwstelsel dat je herstel regelt kan optimaal functioneren.

Als je echter tijdens je rustmomenten nog druk in je hoofd bent, als het activerende deel van je zenuwstelsel actief blijft, zul je niet goed kunnen herstellen. Je blijft dan gespannen, raakt oververmoeid en ook blessures herstellen niet meer goed.

Met deze hartcoherentieoefening breng je je activerende en herstellende deel van je zenuwstelsel in balans. Je kunt weer maximaal presteren en maximaal tot rust komen. Alleen dan haal je op een gezonde en duurzame manier alles uit je zelf.

Wil jij

  • Beter kunnen ontspannen
  • Dieper slapen
  • Meer energie
  • Beter concentratievermogen
  • Beter presteren

Dan is dit pakket ideaal voor jou. Het pakket bestaat uit een klein e-book met uitleg over hartcoherentie en hoe je dit kunt toepassen. 3 mp3's waarin ik je de juiste oefening aanleer en op de vierde mp3 de volledige hartcoherentieoefening.

Bestel het pakket door het formulier in te vullen. Je wordt vervolgens naar de betaalpagina gebracht. Let op dat je het juiste e-mailadres invult, op dit adres ontvang je de link waar je het pakket kunt downloaden.

Jouw investering is nu tijdelijk niet € 19,50 maar € 7,50.

Ja, ik wil beter ontspannen, beter herstellen en gezond presteren:

Tijdelijk voor € 7,50
30 dagen niet tevreden geld terug garantie